Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
PIŠE MUNDO DEPORTIVO

ŠPANJOLCI OTKRIVAJU: REAL MADRID VEĆ JE DOGOVORIO DOLAZAK VELIKOG POJAČANJA Ronaldu, Modriću i društvu stiže 'stroj za golove'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. ožujak 2018. 12:31

Ukoliko je za vjerovati napisima španjolskih medija Real Madrid već je dogovorio dolazak prvog velikog ljetnog pojačanja.

Riječ je o Bayernovom napadaču Robertu Lewandowskom. Tako Mundo Deportivo piše kako su Real i Bayern već postigli dogovor, iako nije poznato koliko će Kraljevski klub platiti za poljskog napadača.

Mundo dodaje kako su transfer dogovorili Pini Zahavi, agent Lewandowskog i Jose Angel, desna ruka Realovog predsjednika Florentina Pereza.

Interes za Lewandowskog pokazali su i PSG. Arsenal i Chelsea, ali Poljak je jasno naglasio da karijeru želi nastaviti na Santiago Bernabeuu.

Čini se tako da je Real odustao od dovođenja Tottenhamovog Harryja Kanea, barem za ovo ljeto, dok je Neymarov transfer također na počeku, barem do ljeta 2019. godine.

Lewandowski za Bayern igra od 2014. godine, a dva puta ponio je naslov najboljeg bundesligaškog strijelca, sezone 2013/14 i 2015/16. Ove sezone zabio je 23 gola za Bayern u 24 bundeligaška susreta, ukupno 32 računajući sva službena natjecanja, a Transfermarkt.de mu vrijednost procjenjuje na 80 milijuna eura.

Linker
19. travanj 2024 17:23