Soccer Football - La Liga Santander - FC Barcelona v Alaves - Camp Nou, Barcelona, Spain - August 18, 2018 Barcelona's Lionel Messi during the match REUTERS/Albert Gea
REUTERS/Albert Gea

KAKVA BI TO PRIČA BILA

ŠPANJOLCI TVRDE: BARCA JE PRONAŠLA ZAMJENU ZA LIONELA MESSIJA Za njegovog nasljednika na Nou Campu spremni iskeširati astronomskih 250 milijuna eura?

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 27.08.2018. u 22:28

 • Argentinski čarobnjak u dresu Barcelone, Lionel Messi nastavlja pružati odlične partije i ove sezone za Blaugranu, ali pitanje je koliko će još dugo moći biti na najvišem nivou. Kako god bilo čelnici na Nou Campu morat će uskoro krenuti u potragu za njegovim nasljednikom, a kao jedno od imena spominje se sjajni Mo Salah.

  Kako prenose mediji u Španjolskoj 26-godišnji Egipćanin i član Liverpoola imao je fantastičnu prošlu sezonu, a u Barci bi ga već iduće godine voljeli vidjeti na Nou Campu. Španjolci su navodno već pripremili 250 milijuna eura kako bi ga doveli u svoje redove. Kao jedno od pojačanja spominje se i Francuz Kylian Mbappe, ali teško je za vjerovati kako će ga se u PSG-u odreći samo tako.

   

  Ipak, Salah tako ostaje prva opcija. Sličan je profil igrača kao i Messi i vjeruju kako bi se odlično uklopio u momčad i njihovui filozofiju igre. Iz Barcelone također vjeruju kako bi dovođenjem Salaha preuzeli i afričko tržište kada je u pitanju prodaja dresova i broj navijača.

  Iz drugih medija