Alex Grimm/Bongarts/Getty Images
IMA NAČINA

ŠPANJOLCI TVRDE: CHELSEA IMA JOŠ TJEDAN DANA DA ODLUČI ŠTO ĆE S KOVAČIĆEM Englezi pronašli 'rupu' kojom bi mogli zadržati Hrvata na Stamford Bridgeu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. lipanj 2019. 12:04

Kako prenosi španjolski AS, Chelsea ima rok od tjedan kako bi odlučio želi li i trajno na Stamford Bridgeu zadržati hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića. Hrvat je u London stigao prošlog ljeta na posudbu iz Real Madrida, a ugovor s Chelseajem završava za točno tjedan dana.

Bluesi se još uvijek nisu izjasnili po pitanju statusa Vatrenog, a dodatni problem u čitavoj priči predstavlja činjenica da je klub sa Stamford Bridgea zbog kršenja fifnacijskog fair-playa popio zabranu transfera u iduća dva prijelazna roka.

Ipak, na Otoku se nadaju kako bi mogli iskoristiti svojevrsnu rupu u zabrani, odnosno to što je Kovačić u klub stigao prije nego li je kazna izrečena od strane Fife.

Soccer Football - Europa League Final - Chelsea v Arsenal - Baku Olympic Stadium, Baku, Azerbaijan - May 29, 2019  Chelsea's Mateo Kovacic celebrates winning the Europa League with the trophy   REUTERS/Phil Noble - RC19FFA35D50
REUTERS/Phil Noble

Strani mediji uglavnom su složni oko toga kako Kovačić neće ostati u Madridu kada mu završi posudba u Chelseaju, a Englezi se nadaju kako bi ga u konačnici ipak mogli ugrabiti bez obzira što je klub napustio trener Maurizio Sarri koji ga je obožavao.

Ostaje za vidjeti kako će se sve rasplesti, a prema navodima As-a Madriđani neće prisati na manje od 50 milijuna eura za hrvatskog reprezentativca.

Linker
16. travanj 2024 14:26