REUTERS/Stefano Rellandini
PRENOSI ŠPANJOLSKI AS

ŠPANJOLCI TVRDE: INTER NAKON ŠEST MJESECI VRAĆA VRSALJKA U MADRID? Jesu li Talijani zaista nezadovoljni ili se iza čitave priče krije lukavi posao?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. siječanj 2019. 12:14

Ako je za vjerovati španjolskom As-u, hrvatski nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko mogao bi se uskoro vratiti u redove Atletico Madrida.

Desni bek Vatrenih oduševio je svojim igrama na Svjetskom prvenstvu po čijem je završetku odmah preselio u Inter na posudbu. Ipak, u posljednje mu vrijeme ne ide baš najbolje na Apeninima, a razlog tome bi mogle biti i učestale ozlijede koje su ga pogodile.

Inter je Vrsaljka doveo na posudbu do kraja sezone uz mogućnost otkupa njegovog ugovora za 17,5 milijuna eura. Talijanskog je velikana njegova posudba koštala oko 6,5 milijuna eura, a otkako je stigao na San Siro odigrao je svega 13 utakmica.

Ipak, većina smatra kako je ovo samo pokušaj vodećih ljudi u Interu da smanje otkupnu cijenu za Vrsaljka, te da se nadaju kako bi ga na kraju Atletico pristao prodati za 12 milijuna eura. Ostaje za vidjeti kako će se čitava situacija rasplesti.

Soccer Football - UEFA Nations League - League A - Group 4 - England v Croatia - Wembley Stadium, London, Britain - November 18, 2018  Croatia's Sime Vrsaljko reacts    Action Images via Reuters/Carl Recine
Reuters/Carl Recine

Linker
18. travanj 2024 23:15