Getty Images
PRENOSI AS

ŠPANJOLCI TVRDE: REAL DONIO NAJTEŽU MOGUĆU ODLUKU Sjajni veznjak u siječnju prodaje svoju zvijezdu! Isco uskoro potpisuje za drugog europskog velikana

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. listopad 2019. 18:34

Manchester Unitedu očajnički treba kreativac u sredini terena, a da je tome u prilog ide i činjenica da su 'crveni vragovi' ove sezone postigli tek deset pogodaka i trenutačno se nalaze na 14. mjestu u Premier ligi.

Za oko im je zapeo Realov Isco koji je prema tvrdnjama iz španjolskih medija sve bliže Otoku i Old Traffordu. Španjolski se reprezentativac posljednjih sezona nije pretjerano naigrau na Bernabeu, a kako stvari stoje nije u planovima Zinedinea Zidanea.

Kako prenosi AS Isco je svjestan da će mu u siječnju Perez i društvo gotovo sigurno pokazati vrata i spreman je prihvatiti transfer u Premier ligu. Ovo bi trebale biti dobre vijesti za United koji je jedan od prvih koji stoej u redu za njegovo dovođenje.

MADRID, SPAIN - OCTOBER 02: Luka Modric (2ndR) of Real Madrid CF is relevated by his teammate Francisco Roman Alarcon alias Isco (L) as Cristiano Ronaldo (R) drinks wather during the UEFA Champions League group B match between Real Madrid CF and FC Copenhagen at Estadio Santiago Bernabeu on October 2, 2013 in Madrid, Spain.  (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)
Getty Images

Osim Uniteda Španjolac je navodno i meta Arsenala, ali izgleda da je ipak bliži odlasku na Old Trafford. Ostaje za vidjeti kako će se čitava priča rasplesti, ali jedno je gotovo sigurno, a to je da ćemo Isca od zime gledati u nekom drugom dresu.

Linker
22. travanj 2024 07:16