Getty Images / Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images
LJETNI MERCATO

ŠPANJOLCI TVRDE: REAL SILNO ŽELI DOVESTI NEYMARA, ALI BARCA IMA PAKLENI PLAN Katalonci prema Parizu šalju tri velike zvijezde! Među njima i Rakitić

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. lipanj 2019. 11:46

Ako je za vjerovati španjolskom Mundo Deportivu, inače listu bliskog Barceloni, Katalonci ovog ljeta imaju namjeru pustiti trojicu nogometaša kako bi vratili Brazilca Neymara na Nou Camp.

Neymar je 2017. godine napustio Barcu i prešao u redove PSG-a i to za rekordnu cifru od 222 milijuna eura. Već tada mediji u svijetu krenuli su se zabavljati pričom kako je to bila samo usputna stanica na putu do Madrida.

Nije tajna kako bi prvi čovjek Real Madrida, Florentino Perez želio vidjeti Brazilca na Santiago Bernabeu, ali sada su se u čitavu priču umješali Katalonci koji su spremni poremetiti planove ljutom rivalu.

'Mundo' donosi vijest kako su na Nou Campu spremni PSG-u ponuditi svoje tri zvijezde među kojima je i Ivan Rakitić. Osim hrvatskom reprezentativcu, karte za Pariz uručili bi još Coutinhu i Dembeleu. Iako ova dva kluba nisu u pretjerano dobrim odnosima, u Madridu smatraju kako je ovo ponuda koju neće moći odbiti.

Vrati li se Neymar u Barcelonu i stigne li još i Francuz Antoine Griezmann onda bi sigurno mogli govoriti o jednom od najubojitijih napada svijeta (Messi, Suarez, Neymar, Griezmann).

Linker
25. travanj 2024 09:44