Getty Images
ŠPANJOLSKI MEDIJI DONOSE

SPEKTAKULARAN RASPLET NA SANTIAGO BERNABEU Problematična zvijezda u istom danu dobila ultimatum od Reala i astronomsku ponudu kakva se ne odbija!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. srpanj 2019. 22:41

Puno se ovih dana pričalo o mogućem transferu velške zvijezde Garetha Balea. Prema mišljenju mnogih, bio bi to najatraktivniji izlazni transfer koji bi Kraljevski klub obavio ovoga ljeta, činilo se da Velšanina nitko neće, a onda je tijekom ponedjeljka u Madrid sletjela ponuda od koje boli glava.

Tako barem tvrdi španjolski El Chiringuito koji navodi kako je Bale dobio astronomsku ponudu kakva se ne odbija, i to iz iz Kine. Ne navodi o kojem se klubu radi, ali jedan je kineski prvoligaš, po ovoj verziji, spreman velškom reprezentativcu dati čak 30 milijuna eura godišnje plaće.

Uvjet za realizaciju transfera je da Real najproblematičnijeg igrača pusti bez odštete, što je realna opcija s obzirom na njegovu astronomsku plaću, slabašan učinak i more problema koje je donio na Santiago Bernabeu.

Soccer Football - Real Madrid v Manchester United - Super Cup Final - Skopje, Macedonia - August 8, 2017   Real Madrid coach Zinedine Zidane with Gareth Bale   REUTERS/Ognen Teofilovski
REUTERS/Ognen Teofilovski

Katalonski Sport tako danas piše da je čelnicima madridskoga kluba prekipjelo te su odlučili Baleu izdati ultimatum. S obzirom da velški krilni napadač odbija napustiti klub u Realu su mu zaprijetili da će ga sljedeće sezone u svakoj utakmici ostaviti na tribinama.

Nekad najskuplji igrač na svijetu trenutno se nalazi na popisu 'neželjenih zvijezda' koji su sastavili Zinedine Zidane i uprava kluba. Njegova nemogućnost da pronađe novi klub počela je ozbiljno smetati svima u Realu pa su posrnulom nogometašu poručili da se ni ne mora pridružiti momčadi koja se priprema za novu sezonu.

Soccer Football - Champions League - Group Stage - Group G - Real Madrid v CSKA Moscow - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - December 12, 2018  Real Madrid's Gareth Bale on the substitutes bench before the match   REUTERS/Juan Medina
REUTERS/Juan Medina

Bale u sljedećoj bi sezoni ionako teško pronašao svoje mjesto u prvoj postavi. Na Santiago Bernabeuu svi se slažu da se, uz Edena Hazarda, Luku Jovića i Rodryga, vrlo lako mogu snaći i bez njegovih usluga. Uz navedena pojačanja, na vrata udarnog sastava kucaju i Vinicius Junior, Brahim Díaz te Asensio, a tu je i Benzema.

screenshot

Spomenimo i da su se pojavile glasine kako bi Zvone Boban bio zainteresiran za dovođenje velškog napadača u Milan, no Baleov je agent rezolutno odbacio takve priče uz kratak i jasan komentar:

"To nije istina."

Je li jedna od opcija bogata ponuda iz Kine, saznat ćemo uskoro.

Linker
21. travanj 2024 20:15