CROPIX
ČEKA SE RASPLET NA MAKSIMIRU

SPORTSKE NOVOSTI DOZNAJU Iz menadžerskih izvora procurila očekivana informacija: Nenad Bjelica ima nekoliko ponuda iz klubova liga Petice!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 24. travanj 2019. 16:18

Ima trenera koji vole govoriti o ponudama koje su im lansirane iz drugih klubova. Nenad Bjelica nije takav. Menadžerski izvori koji su dosta dobro informirani kazuju da ih ima nekoliko i to iz - liga Petice!

Međutim, Bjelica o tome uopće ne želi razgovarati. Međutim, uskoro će razgovarati, pred kraj sljedećeg tjedna znat će se više o tome kakva mu je budućnost. Iako još ima ugovor s Dinamom godinu dana, isti menadžerski izvori nam govore da bi čelništvo kluba taj ugovor u nekim detaljima željelo izmijeniti, da bi se iz njega željela maknuti tzv. izlazna klauzula.

Jer, ako neki klub za Bjelicu ponudi novac koji je zabilježen kao izlazna klauzula, onda on može otići bez obzira na činjenicu što ima važeći ugovor s Modrima. Klub bi se micanjem izlazne klauzule tako zaštitio od odlaska Bjelice, ali onda se podrazumijeva da bi Bjelica trebao zarađivati više nego što zarađuje sada.

Zagreb, 220419.
Stadion Maksimir.
Konferencija za medije trenera GNK Dinamo Nenada Bjelice uoci sutrasnje utakmice Hrvatskog nogometnog kupa protiv NK Osijek.
Na fotografiji: Nenad Bjelica.
Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX
Zeljko Puhovski / CROPIX

O iznosima se ne govori, tako da nismo uspjeli saznati iznos te izlazne klauzule. Međutim, iz izvora bliskih treneru Dinama saznajemo da će dogovor biti postignut, te da će Bjelica i sljedeće sezone biti trener Dinama.

Uostalom, to je jedino normalno. Zapravo jedino nije normalno što već nije potpisan novi ugovor s trenerom koji je osvojio prvenstvo i ostvario povijesni europski uspjeh.

Linker
20. travanj 2024 02:33