REUTERS/Susana Vera
JAVLJA BILD

SPREMA SE DRUGI NAJVEĆI TRANSFER U POVIJESTI NOGOMETA? 'ZIDANE ŽELI ENGLESKOG REPREZENTATIVCA!' Plaćen osam milijuna, a sada dostiže vrtoglavu cifru!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. travanj 2019. 13:47

Zinedine Zidane od ljeta na Santiago Bernabeu želi Jadona Sancha, javlja danas njemački Bild.

Mladi Englez ove sezone odigrao je 39 utakmica za Borussiju Dortmund u svim natjecanjima uz 12 pogodaka i 18 asistencija. Trenutna procjena Sanchove tržišne vrijednosti vrti se oko 80 milijuna eura, ali Real će, u slučaju da doista želi ispuniti Zidaneovu želju, morati platiti puno više…

Naime, njemački novinari pišu kako Borussia nema namjeru Sancha prodati za manje od 180 milijuna eura. Cifra je vrtoglava, a kada bi Real odlučio izdvojiti takvu količinu novca za Sancha bio bi to drugi najveći transfer u povijesti.

Podsjetimo, Neymar je iz Barcelone u PSG prešao za 222 milijuna eura.

Madridski klub navodno je već bio blizu dovođenja Sancha u ljeto 2017. godine . Međutim, mladi Britanac odlučio se za Bundesligu i, prema svemu sudeći, bila je to prava odluka.

A pravu odluku donijela je i Borussia koja je Cityju za Sancha platila manje od osam milijuna eura, a sada bi na njemu mogli zaradati i dvadeset puta više…

Linker
20. travanj 2024 15:13