Alex Caparros/Getty Images
VIJEST KOJA JE GLASNO ODJEKNULA

SPREMA SE NOVA TRANSFER 'BOMBA'? Talijani lansirali apsolutnu senzaciju: Nakon Ronalda na Apenine dolazi i Lionel Messi!?

Piše: Igor KrištaforObjavljeno: 24. srpanj 2018. 14:03

Sprema li se nakon prelaska Cristiana Ronalda iz Real Madrida u Juventus još jedna 'transfer bomba'? Ako je za vjerovati napisima talijanskog Tuttosporta, do nje bi uistinu moglo doći.

Naime, navodi se kako milanski Inter najozbiljnije priprema transfer Lionela Messija iz Barcelone, a vijest je glasno odjeknula diljem nogometnog svijeta

Tuttosport donosi i izjavu Marca Tronchettija Provere, generalnog direktora Pirellija, inače glavnog sponzora Intera.

"Messi? Kako bih mogao reći ne Messiju", prenosi Tuttosport Tronchettijeve riječi koje su glasno odjeknule.

Čini se kako Tronchetti vjeruje da bi Messijev transfer bio financijski itekako isplativ, ali za početak će trebati nagovoriti sjajnog Argentinca za promjenu sredine.

Vijesti o Messijevom transferu na prvu zvuče potpuno nerealno, ali tako su djelovali i napisi o Ronaldovoj selidbi u Torino koja se na kraju i realizirala.

Tuttosport piše kako se realnijom čini opcija da će Inter pokušati dovesti Messija sljedećeg ljeta.

Kako bilo, ukoliko im plan kojim slučajem uspije u budućnosti bismo opet mogli gledati okršaje Ronaldo - Messi, ali na Apeninskom poluotoku...

31-godišnji Messi inače je ugovorno s Barcelonom vezan do 2021. godine, a Transfermarkt.de mu vrijednost procjenjuje na 180 milijuna eura.

Linker
25. travanj 2024 08:08