CROPIX
PIŠE GAZZETTA

SPREMA SE SPEKTAKULARNI POSAO IZMEĐU TALIJANSKIH VELIKANA U njega su uključeni jedan od najboljih napadača svijeta i Marko Pjaca

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. srpanj 2018. 13:31

Čini se kako je na pomolu spektakularni posao između dvaju talijanskih velikana, Juventusa i Milana.

Gazzetta dello Sport navodi da bi moglo doći do spektakularne razmjene igrača u kojoj bi sudjelovao i hrvatski reprezentativac Marko Pjaca.

U posljednje vrijeme kapetan Milana Leonardno Bonucci naveliko se spominje u kontekstu odlaska sa San Sira, a Manchester United pokazao je velik interes. Međutim, čini se kako bi Bonucci najradije ostao u Italiji, a povratak u Juventus nakon samo jedne godine izbivanja čini mu se kao itekako primamljiva opcija. S druge strane, odlazak Gonzala Higuaina iz Juventusa je posve izgledna opcija nakon dolaska Cristiana Ronalda iz Reala, a dugo se vremena spominjao Chelsea kao njegova najvjerojatnija nova destinacija.

Ali sada se u cijelu priču oko Higuaina uključio Milan koji želi kapitalizirati Bonuccijevu želju za povratkom u Torino. Da stvar bude još kompliciranija iz Milana žele dovesti i Juventusove braniče Mattiu Caldaru i Medhija Benatiu.

Još preciznije, Gazzetta dello Sport navodi kako su u potencijalni mega-posao na relaciji Milan-Juventus uključena petorica igrača, a to su Higuain, Bonucci, Caldara, Pjaca i Benatia. Po njemu bi Higuain, Caldara ili Benatia, te Pjaca završili u Milanu, a Bonucci u Juventusu, s time da bi Milan Juventusu isplatio na desetke milijuna eure odštete. Navodno je jučer u Milanu održan sastanak čelnika dvaju velikana na kojem su položeni temelji ovagvog posla.

Podsjećamo, Pjaca se od ranije naveliko spominje u kontekstu potencijalnog odlaska iz Juventusa. Dolaskom Ronalda u Torino transfer je postao realnost, a dosad su se kao interesenti spominjali Fiorentina, Sampdoria, Udinese, West Ham i Valencia.

Trenutno boje Milana brane trojica Hrvata, Nikola Kalinić, Alen Halilović i Ivan Strinić, a sada je čini se, moguć dolazak Marka Pjace. A još od ranije se špekulira s dolaskom Milana Badelja...

Linker
25. travanj 2024 11:34