AFP PHOTO / PAUL ELLIS / AFP
O TOME BI DUGO PRIČALI

SPREMA SE VELIKI TRANSFER Jedan od ključnih igrača Liverpoola seli u Španjolsku, obavljeni pregovori, uskoro realizacija posla

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. kolovoz 2017. 18:20

Španjolski gigant Barcelona zagrijana je za jednog od najboljih igrača Liverpoola Philippea Coutinha, navode strani mediji.

Barcelona bi ponudila 100 milijuna eura za Coutinha, pristiglog u Englesku prije četiri godine iz milanskog Intera za samo 13 milijuna eura. Ubrzo nakon brojnih napisa i glasina, oglasio se i menadžer Redsa Jurgen Klopp.

- Ja sam rekao da Coutinho nije na prodaju, pa ne znam zašto pišete da ga prodajemo. Mi nećemo prodajni izlog i davati najbolje igrače - izjavio je njemački strateg.

No, prema posljednjim informacijama, Liverpool je sklon prihvatiti 100 milijuna, a igračev agent Giuliano Bertolucci je u Londonu gdje očekuje konačan odgovor kluba s Anfielda.

Barcelona je svakako u lovu na klasnog ofenzivca, bio to Coutinho ili netko drugi, jer je Neymar potpisao za Paris Saint Germain, pa je moguće da će 'slomiti' nekog od drugih klubova, poput Liverpoola, koji se zasad nećkaju, sila ne pita...

Linker
20. travanj 2024 00:02