Dean Mouhtaropoulos/Getty Images
'NOVI EDEN HAZARD'

SPREMA SE VELIKI TRANSFER NESUĐENOG HRVATSKOG REPREZENTATIVCA Iako mu je tek 20 godina velikan za njega nudi čak 80 milijuna eura

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. studeni 2018. 12:10

Čini se kako bi Christian Pulišić, nesuđeni hrvatski nogometni reprezentativac, inače novi kapetan reprezentacije SAD-a i zvijezda Borussije Dortmund, u siječnju mogao pojačati redove Chelseaja.

Sports Illustrated navodi da Chelsea smatra za 20-godišnjeg veznjaka ponuditi čak 80 milijuna eura. U njemu vide novog Edena Hazarda koji je na ilzanim vratima kluba. Iako je ugovorno sa Chelseajem vezan do ljeta 2020. godine ne želi potpisati novi ugovor, a o njegovom odlasku u Real Madrid nagađa se već dulje vrijeme.

Pulišić je za Borussiju, lidera njemačkog prvenstva, ove sezone skupio 13 nastupa i upisao je 3 gola i 4 asistencije u svim natjecanjima.

+
Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images

Iako bi ga Chelsea želio dovesti u svoje redove već u siječnju čini se puno izglednije da njegov transfer bude realiziran sljedećeg ljeta. The Mirror tvrdi da su kontakti Chelseaja i Pulišićevog agenta već uspostavljeni.

Podsjećamo, Pulišić je inače rodom iz Hersheyja u Pennsylvaniji, a njegov djed Mate rodom je s Oliba.

Linker
19. travanj 2024 23:33