Screenshot / Twitter
PROMJENE U SERIE A

SPREMA SE VELIKI TRANSFER, VATRENI VEĆ OVE ZIME SELI ZA 12 MILIJUNA EURA? Dok jedan dolazi u Firencu, drugi je sve bliži povratku u veliki Juve

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. prosinac 2018. 00:09

Talijanski su mediji ovih dana prenijeli vijest o potencijalnom transferu hrvatskog nogometnog reprezentativca Marka Roga. Hrvatski veznjak već neko vrijeme ne dobiva zadovoljavajuću minutažu u Napoliju, a pojavila se informacija da je Fiorentina izrazito zagrijana za dovođenje mladog nogometaša.

Talijanski renomirani portal Football Italia spominje odštetu u iznosu od oko 12 milijuna eura koje su Viole spremne platiri Napolitancima.

23-godišnji Vatreni stigao je u Napulj 2016. godine iz zagrebačkog Dinama za tadašnjih 14,5 milijuna eura, no nije se previše naigrao niti u eri Maurizija Sarrija niti u aktualnom trenerskom angažmanu Carla Ancelottija.

Postigao je jedan gol u deset nastupa, ali većinu je utakmica počeo s klupe. Talijani dodaju i da je Marko Rog odlučan u namjeri da se dokaže u Napoliju (bez obzira na činjenicu što mu je konkurencija velika - Hamšik, Zielinski, Allan), no ponuda Fiorentine svakako je primamljiva.

Razlog više za odlazak je izjava hrvatskog izbornika Zlatka Dalića koji je poručio - tko ne igra redovito u klubu, neće dobiti mjesto ni u reprezentaciji. Zimski prijelazni rok se bliži i Rog će morati što prije odvagnuti svoje opcije.

Dok jedan Hrvat razmatra opciju preseljenja u Firenzu, drugome je odlazak iz Firenze sve izgledniji. Zanimljiva je, ali ne tako bajna, situacija s drugim hrvatskim reprezentativcem Markom Pjacom. Aktualni igrač Juventusa koji je trenutno na posudbi u Fiorentini nikako da se vrati u staru formu.

Talijanska se Gazzetta raspisala o problemima Fiorentinina krilnog napadača Marka Pjace (23). Naime, Gazzettin novinar ima informaciju da čelnici kluba iz Firenze žele razgovarati s Juventusom o tome da Pjacina posudba završi već ove zime. Fiorentina bi tako uštedjela milijun eura jer je za Pjacinu posudbu Juventusu do kraja sezone trebala platiti ukupno dva milijuna.

Mogući brzi rastanak Fiorentine i Pjace tema je koja se u Italiji provlačila već nekoliko puta i trenutno je budućnost hrvatskog napadača vrlo nejasna.

Rezultati by SofaScore

Linker
24. travanj 2024 08:55