Foto: Damir Krajac / CROPIX
LICITACIJA ZA DESETKU

ZAVLADALA TOTALNA LUDNICA ZA HRVATSKIM DRAGULJEM I NAJVEĆOM DINAMOVOM ŽELJOM Još jedan velikan ušao u utrku, ali Modri se neće samo tako predati

Piše: Nikola LipovacObjavljeno: 17. kolovoz 2019. 18:05

Napokon konkretne vijesti što se prijelaznog roka tiče: Olympiacos je ponudio Lokomotivi četiri milijuna eura za Luku Ivanušeca (20), a samo nekoliko sati kasnije Celtic čak pet milijuna, što je dosad najveća svota koja se spominjala u medijima, no Dinamo je odlučio da se neće predati!

Poznato je da je još ranije da je načelno između Maksimira i Kajzerice usuglašena odšteta od 2,5 milijuna eura, no tržište diktira cijenu, a nešto se pita i igrača, koji želi doći pod zapovjedništvo Nenada Bjelice.

Ipak, prvak Škotske, koji igra kvalifikacije za Europsku ligu protiv AIK Stockholma, te grčki doprvak, kojeg u „play-offu” Lige prvaka čekaju ogledi s ruskim Krasnodarom, zasad su ponudio puno više i „modri” će po svemu sudeći morati posegnuti dublje u blagajnu, koja je prolaskom Ferencvarosa napunjena za minimalno osam milijuna eura, a „smiješi” se i dodatnih desetak od Uefinih premija ako se prođe Rosenborg...

Zagreb, 190719.
Stadion Maksimir.
Hrvatski Telekom Prva liga, 1.HNL, 1.kolo, seniori, utakmica GNK Dinamo - NK Lokomotiva.
Na fotografiji: Arijan Ademi, Luka Ivanusec.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Foto: Damir Krajac / CROPIX

Kako je našemu mladom reprezentativcu Ivanušecu vjerojatniji brži napredak u Maksimiru nego u Pireju, a time i rast cijene, tako je i Lokomotivi u interesu da svoju „desetku” transferira u Dinamo, ali za povoljniju cijenu odmah te postotak od buduće prodaje. No, možda Grci još povećaju ponudu, koju „Modri” možda neće moći slijediti.

Rasplet se očekuje vrlo brzo.

Linker
05. svibanj 2024 00:11