Foto: Tom Dubravec / CROPIX
JESU LI SE ZALATJELI?

ZAOKRET U 'SLUČAJU PALAVERSA'!? Novi klub objavio dolazak Hajdukove zvijezde, kao i njegovu izjavu, a onda sve povukao

Belgijski Oostende prvo je objavio vijest o dovođenju Ane Palaverse, pa povukao objavu sa svoje web-stranice.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. lipanj 2019. 20:34

Prema svemu sudeći, Ante Palaversa će sljedeće sezone igrati na posudbi u belgijskom prvoligašu KV Oostendeu.

Takvu vijest lansirali su prvo belgijski mediji, a potvrda je ubrzo osvanula na službenoj web-stranici Oostendea.

Palevrsa je igrač Manchester Cityja koji ga je kupio od Hajduka u siječnju prošle godine, ali je do kraja sezone ostao igrati na Poljudu. Siniša Oreščanin ga nije poveo na pripreme u Sloveniju, što je bio jasan znak da će napustiti 'Bijele'.

Screenshot

Medijski su se spominjale moguće posube u Gironu ili Lokeren, ali Oostende je, čini se, taj koji je osigurao njegov dolazak.

"Hajduk ga je želio zadržati na posudbi još jednu sezonu, ali zbog njegovog razvoja City je preferirao belgijsku ligu koja kotira više od hrvatske", rekao je Guy Ghysel, sportski savjetnik pri Oostendeu za klupsku web-stranicu.

"Uvjeren sam da je ovaj korak prava odluka. Sada želim da se sve što prije službeno realizira, da se priključim momčadi i upoznam sce. Ljetne pripreme su za to idealne", rekao je Palaversa za službenu stranicu kluba koji je prošlu sezonu završio na 14. mjestu regularnog dijela sezone.

Na službenoj web stranici Oostendea stajalo je da bi do službenog potpisa trebalo doći sutra, ali onda je došlo do zaokreta. Oostende je na kraju povukao objavu sa svoje web-stranice. Je li se klub malo zaletio s objavom posla, ostaje za vidjeti...

Linker
09. travanj 2024 03:46