REUTERS/Hannibal Hanschke
SJAJNE VIJESTI

STIGLA JE POTVRDA: NIKI KOVAČU DOLAZI SKUPOCJENO POJAČANJE IZ BARCELONE VRIJEDNO VIŠE OD 100 MILIJUNA EURA 'Mogu reći da je postignut dogovor'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. kolovoz 2019. 23:38

Neposredno uoči početka nove sezone u španjolskom nogometnom prvenstvu iz redova Barcelone stigla je potvrda da Philippe Coutinho seli u redove Bayerna Nike Kovača.

"Postoji načelni dogovor s Bayernom, da", rekao je Barcelonin direktor Guillermo Amor neposredno uoči okršaja između Athletic Bilbaa i Barcelone na startu nove sezone u La Ligi.

Coutinho se nije našao među igračima Barcelone koji su konkurirali za okršaj u Bilbau, a prema svemu sudeći čini se kako je njegov dolazak pod Kovačevu pasku pitanje trenutka. Vjeruje se da će u München stići na jednogodišnju posudbu.

O mogućem odlasku Coutinha iz Barcelone nagađa se od početka prijelaznog roka, a ranije je Brazilac odbio odlazak u Tottenham.

VILLAREAL, SPAIN - APRIL 02: Philippe Coutinho of Barcelona celebrates after scoring his team's first goal with his teammate Malcom during the La Liga match between Villarreal CF and FC Barcelona at Estadio de la Ceramica on April 02, 2019 in Villareal, Spain. (Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images)
Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images

Bayern je u potrazi za pojačanjima na bokovima od odlaska Arjena Robbena i Francka Riberyja iz kluba, a prvotna želja, dolazak Leroya Sanea, propala je zbog njegove ozljede. U međuvremenu je Bayern doveo Ivana Perišića, a sada dolazi i igrač kojeg je Barcelona Liverpoolu platila 145 milijuna eura u siječnju 2018. godine.

Linker
17. travanj 2024 01:48