screenshot Instagram
DVA POJAČANJA U ISTOM DANU

STIGLA JE POTVRDA S NAJVIŠEG MJESTA! ŠEF SVLAČIONICE OBJAVIO VELIKU VIJEST Vatreni našao novi klub: 'On je igrač s kojim ćemo sigurno biti bolji!'

Piše: Danijel GašpertObjavljeno: 28. srpanj 2018. 20:58

Milan Badelj karijeru će definitivno nastaviti u Laziju, potvrdio je to danas i trener rimskog kluba Simone Inzaghi, a liječnički pregled uoči kompletiranja transfera trebao bi obaviti ovog ponedjeljka.

- Milan Badelj je važan igrač za nas, koji će nas sigurno poboljšati - rekao je Simone Inzaghi na subotnjoj konferenciji za novinare, dodavši da je Lazio dogovorio transfer još jednog igrača, argentinskog ofenzivnog veznjaka Joaquina Corree iz Seville za odštetu od oko 16 milijuna eura.

Hrvatski veznjak je uoči početka Svjetskog prvenstva u Rusiji objavio da napušta Fiorentinu, odnosno da je odbio ponudu za produženjem ugovora s klubom iz Firence, u kojem je proveo posljednje četiri godine te skupio 140 nastupa uz šest golova i 10 asistencija.

Kao slobodan igrač Badelj je privukao interes nekoliko klubova, najčešće ga se povezivalo s Milanom, ali će ipak završiti u Laziju. Lazio je prošlu sezonu Serie A završio na petom mjestu te će sljedeće sezone nastupiti u Europskoj ligi, a bio je blizu i Lige prvaka, ali je u posljednjem kolu prošlog prvenstva na svom stadionu izgubio od Intera, koji ga je tako preskočio na četvrtoj poziciji.

Linker
25. travanj 2024 16:38