screenshot
O TOME SE ŠUŠKA

STIŽE VAŽNO IME IZ SUSJEDSTVA, ALI DINAMO TU NE MISLI STATI U jeku priprema za veliki derbi s Hajdukom radi se na dolasku još jednog pojačanja

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 12. veljača 2018. 09:33

Luka Menalo, znači, mogao bi ovoga tjedna postati Dinamov igrač, koji će se priključiti na ljeto, a u zadnjim danima prijelaznog roka još bi neko ime moglo sletjeti u Maksimir.

Ne za aktualnu momčad, već u istom aranžmanu kao Menalo “potpišem sad, dolazim na ljeto”.

Dok se momčad i klub pripremaju za veliki derbi i sve su aktivnosti usmjerene dvoboju s Hajdukom, radi se paralelno na dolascima igrača u sljedećoj sezoni. Kako čujemo, Modri nisu odustali od Iranca Sadegha Moharramija.

Desni bek Ivankovićeva Persepolisa na ljeto će biti slobodan igrač i zbog toga je dodatno zanimljiv Dinamu, koji traga za igračem koji će biti konkurencija Stojanoviću i Matelu. Rumunj je već dulje ozlijeđen, pitanje je koliko će mu trebati za puni povratak, to je pozicija koja je označena kao jedan od prioriteta u jačanju momčadi.

Moharrami je trenutno prvi “pick”, jasno, kao “free agent” zanimljiv je i drugim klubovima, međutim, nije nemoguće da Dinamo uskoro završi taj posao.

Linker
18. travanj 2024 04:31