REUTERS/Alberto Lingria
TRAMPA NA POMOLU

ŠTO ĆE NA OVO REĆI U MANCHESTER UNITEDU? INTER SPREMA ČUDESNU PONUDU KOJA SE NE ODBIJA Talijanski velikan nudi čak dvojicu igrača za Romelua Lukakua

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. lipanj 2019. 20:05

Gotovo je sigurno da će Argentinac Mauro Icardi napustiti redove Intera obzirom da nije u planovima novog trenera Antonija Contea, a na njegovo bi mjesto uskoro mogao stići Edin Džeko. Talijanski mediji tvrde kako se samo čeka službena potvrda.

S druge strane navodi se kako je talijanski velikan zainteresiran za dovođenje Romelua Lukakua iz Manchester Uniteda za kojeg su već nekoliko puta dobili negativan odgovor s Old Trafforda.

Ipak, izgleda da Talijani ne odustaju od belgijskog napadača, a mediji na Otoku donose vijest kako su sada spremni bitno podebljati ponudu. Naime, EPSN tvrdi da su u Interu za napadača spremni ponuditi Icardija i Radju Nainggolana.

Soccer Football - Premier League - Manchester United v Chelsea - Old Trafford, Manchester, Britain - April 28, 2019  Chelsea's Mateo Kovacic in action with Manchester United's Romelu Lukaku   Action Images via Reuters/Jason Cairnduff  EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
Action Images via Reuters

Na taj bi način u Interu izbjegli cijenu od 80 milijuna eura. Icardi bi tako stigao kao zamjena u napadu za Lukakua, dok bi Naiggolan trebao biti zamjena za Andera Herreru.

Linker
23. travanj 2024 20:33