Soccer Football - La Liga Santander - Real Madrid vs Girona - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - March 18, 2018 Real Madrid coach Zinedine Zidane before the match REUTERS/Sergio Perez
REUTERS/Sergio Perez

PONUDA KOJU JE TEŠKO ODBITI

ŠTO SE SKRIVA IZA ODLUKE KOJA JE POTRESLA NOGOMETNI SVIJET? Veliki Zizou napustio Real zbog posla vrijednog 200 milijuna eura!?

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 01.06.2018. u 16:51

 • Polako se pojavljuju prve priče o tome što će se dogoditi s nastavkom karijere dojučerašnjeg trenera Real Madrida - Zinedinea Zidanea.

  Francuski strateg nakon šokantnog priopćenja odlaska izjavio je da shvaća kako mnogi u njegovoj odluci ne vide smisao, ali da ga on itekako jasno vidi. Kao razloge koji se skrivaju iza odlaska navodio je i to da više ne može ništa ponuditi igračima te je momčadi i njemu potrebna promjena.

  Dan poslije glavne nogometne vijesti javio se egipatski milijarder Naguib Sawiris, koji tvrdi da raspolaže s informacijama koje se tiču nastavka Zizouove karijere.

   

  "Zidane preuzima katarsku nogometnu reprezentaciju za Svjetsko prvenstvo 2022. Primat će 50 milijuna godišnje, a potpisuje na četiri godine", tvrdi Sawiris za kojeg će neki reći da je dobro upućen kada su u pitanju takva zbivanja u tom dijelu svijeta.

  Katar je, podsjetimo, i domaćin spomenutog prvenstva i zbog toga je automatski kvalificiran na njega.

  Iz drugih medija