Soccer Football - World Cup - Group D - Iceland vs Croatia - Rostov Arena, Rostov-on-Don, Russia - June 26, 2018 Iceland's Alfred Finnbogason in action with Croatia's Duje Caleta-Car REUTERS/Marko Djurica
REUTERS/Marko Djurica

PIŠE SPORT

STOPER VATRENIH NADOMAK TRANSFERA KARIJERE Španjolci otkrili visinu odštete i tvrde: Sve je već praktički dogovoreno

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 04.07.2018. u 11:10

 • Nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji branič Salzburga i hrvatske nogometne reprezentacije Duje Ćaleta-Car mogao bi realizirati transfer karijere.

  Prema napisima španjolskih medija za njegove usluge ozbiljno je zagrizla Sevilla. U prilog mogućem transferu hrvatskog stopera svakako ide činjenica da je Sevillin stoper Clement Lenglet navodno već prihvatio ponudu Barcelone i da seli na Camp Nou.

  "Usprkos dobi od tek 21 godine Ćaleta-Car ima puno iskustva na seniorskoj razini. Jako dobro čita igru, visok je 193 cm i fizički je vrlo jak. Ćaleta-Car će potpisati za Sevillu nakon SP-a. Ima ugovor sa Salzburgom do 2021. godine i neće biti jeftin, ali očekuje se da se transfer realizira uz odštetu od 13 milijuna eura", piše španjolski Sport.

   

  Navodno je mladog stopera svom bivšem klubu preporučio i predsjednik HNS-a Davor Šuker, a čini se da je transfer nadomak realizacije.

  Iz drugih medija