REUTERS/Murad Sezer
RASTE HRVATSKA KOLONIJA

STRATEG SLAVNOG KLUBA POTVRDIO GLASNA MEDIJSKA NAGAĐANJA Vatreni as je na korak od napuštanja Madrida: 'Sviđa nam se jer može odigrati više uloga'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. srpanj 2018. 19:58

Luciano Spalletti potvrdio je interes Intera za hrvatskog braniča Šimu Vrsaljka i tako dao do znanja da informacije koje posljednjih dana kruže medijima nisu nimalo netočne.

Već se neko vrijeme nagađa da će Šime napustiti Atletico Madrid, a talijanski velikan prednjači u toj utrci. Kao što smo već ranije pisali, dogovor između Vatrenog i Intera bi trebao biti u završno fazi pregovora. Radilo bi se o posudbi vrijednoj osam milijuna eura s pravom otkupa sljedećeg ljeta kada bi se trebalo nadodati još 17 milijuna.

"Direktori rade svoj posao i određene stvari bi trebale biti definirane jednom kada krenemo s pripremama i kada stvari s ekipom sjednu na svoje mjesto", izjavio je Spalletti za Calciomercato pa nadodao:

"Kako dani prolaze, tako se i približavamo krajnjem roku. Sviđa nam se Vrsaljko jer je tip igrača koji može odigrati više uloga, a to nam treba jer ćemo igrati ritam utakmica svaka 3-4 dana."

Šime je već igrao u Serie A koju je napustio 2016. kada je iz Sassuola prešao u redove Atletica iz Madrida za koji je odigrao 54 utakmice. U Interu bi se mogao priključiti drugoj dvojici Vatrenih - Marcelo Brozović i Ivan Perišić, naravno, pod uvjetom da oni ostanu u istoj sredini i iduće sezone.

Linker
16. travanj 2024 12:23