REUTERS/Suhaib Salem
SN OTKRIVAJU

SUDBINA ZORANA MAMIĆA NAKON OTKAZA SVE IZVJESNIJA Hrvatski trener pred novim velikim izazovom - u zemlji gdje će biti održano Svjetsko prvenstvo

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 03. svibanj 2019. 13:39

Prema informacijama koje smo jučer dobili od kolega iz Katara, Zoran Mamić pregovara o preuzimanju tamošnjeg kluba Al Rayyana koji se trenutačno nalazi na četvrtom mjestu ljestvice tamošnjeg prvenstva.

Potvrde o uspješnosti pregovora još nema, ali izgleda da će hrvatski trener vrlo brzo pronaći posao nakon što je dobio neočekivani otkaz u Al Hilalu. Rezultati koji je Mamić postizao s klubovima u tom dijelu svijeta najbolja su mu preporuka, tako da je već onog dana kad je morao otići iz bivšeg kluba dobivao ponude s svih strana. Jedan je od njih bila i iz katarskog Al Rayyana.

Soccer Football - Club World Cup - Semi-Final - River Plate v Al Ain FC - Hazza Bin Zayed Stadium, Al Ain City, United Arab Emirates - December 18, 2018  Al-Ain coach Zoran Mamic with players and backroom staff during the penalty shootout                  REUTERS/Andrew Boyers
REUTERS/Andrew Boyers / REUTERS
Zoran Mamić

Naravno da ne možemo utvrditi da je Zoran Mamić novi trener Al Rayyana dok ne završe pregovori jer u tom dijelu nogometnog svijeta nagli zaokreti i preokreti uvijek su mogući.

No, sama činjenica da ga želi taj i još mnogi klubovi pokazuje kakav je trenerski trag ostavio te da će ostati na tim nogometnim meridijanima.

Linker
20. travanj 2024 06:17