REUTERS/Andrew Yates
STIGLA KONAČNA POTVRDA

SVE JE BLIŽE JEDAN OD NAJVEĆIH TRANSFERA U POVIJESTI Pogba objavio da napušta United, ovoliku odštetu može platiti samo nekoliko europskih divova

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. lipanj 2019. 16:42

Svjetski prvak i jedan od najtraženijih nogometaša današnjice Paul Pogba šokirao je obožavatelje Crvenih vragova izjavom da 'je vrijeme za novi izazov'.

Iako je odavno jasno da Francuz nije zadovoljan na Old Traffordu, navijači su se nadali da će uprava pronaći način kako da ga zadrži.

Soccer Football - Premier League - Huddersfield Town v Manchester United - John Smith's Stadium, Huddersfield, Britain - May 5, 2019  Manchester United's Paul Pogba looks dejected after the match          REUTERS/Peter Powell  EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
REUTERS

Pogba se trenutno nalazi na turneji u Japanu, a novinarima je dao izjavu koja je obišla svijet:

"Bio sam u Manchesteru tri godine - bilo je tu dobrih trenutaka, ali i onih loših, kao i svugdje. Smatram da je za mene najbolje da pronađem novi izazov", poručio je francuski virtuoz.

Zidane je iskazao interes za talentiranog Francuza, navodno je Real Madrid spreman iskeširati vrtoglavih 150 milijuna funti.

Priča se da bi ga i njegov bivši klub Juventus također želio ponovno vidjeti u svojim redovima.

Međutim, menadžer Crvenih vragova Ole Gunnar Solskjaer odlučno je poručio čelnicima Uniteda da ga za sljedeću sezonu vidi kao okosnicu momčadi pa je jasno da ga se neće olako odreći.

Po svemu sudeći, imat ćemo pravu sapunicu u ljetnome prijelaznom roku i bit će zanimljivo pratiti kako će se 'slučaj Pogba' razvijati.

Linker
27. travanj 2024 04:27