Ronald Gorsic / CROPIX
USKORO SLUŽBENA POTVRDA

SVE JE GOTOVO, MARKO ROG SELI U PRIMERU Europski velikani pronašli zajednički jezik i dogovorili uvjete transfera, Vatreni potpisuje novi ugovor

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. siječanj 2019. 17:29

Prema pisanjima brojnih talijanskih i španjolskih medija, uključujući i Sky Sport Italia, Marko Rog karijeru će nastaviti na posudbi u Sevilli.

Rezultat je to dugotrajnih pregovora između Napolija i španjolskog kluba, a kako je poznato, radi se o posudbi bez opcije otkupa ugovora.

"Marko Rog ima novi klub, iduću će polusezonu hrvatski reprezentativac provesti na posudbi u Sevilli", riječi su Gianluce Di Marzija, poznatog talijanskog stručnjaka za transfere.

Prema pisanjima dijela španjolskih medija, cijela bi priča trebala biti službeno zaključena tijekom sutrašnjeg dana kada bi Rog trebao stići u Sevillu, odraditi liječnički pregled i staviti potpis na ugovor.

Hrvatski veznjak je ove sezone sudjelovao u 11 utakmica za Napoli postigavši jedan pogodak. U talijanski klub došao je iz zagrebačkog Dinama u ljeto 2017. godine. Njegova tržišna cijena iznosi 8 milijuna eura, podatak je Transfermarkta, internetske stranice specijalizirane za transfere nogometaša.

Linker
23. travanj 2024 02:00