Goran Mehkek / CROPX
POTVRDIO ČELNIK KLUBA

SVE JE SPREMNO ZA NOVI TRANSFER HRVATSKOG REPREZENTATIVCA! Vatreni seli u Španjolsku? Talijani dali zeleno svjetlo: 'Rekao nam je da želi tamo igrati'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. siječanj 2019. 12:27

Marko Rog mogao bi do kraja ovoga mjeseca navući dres Seville, javljaju i talijanski i španjolski mediji.

O budućnosti hrvatskog reprezentativca naveliko se piše posljednjih mjeseci, a ovo sada djeluje najbliže što smo došli njegovom transferu! Zašto? Naime, iz Seville su još prije nekoliko dana potvrdili interes za hrvatskog veznjaka, a sada je i Napoli dao zeleno svjetlo, ali samo za posudbu.

"Zbog svog profila on je vrsta igrača kakve gleda Sevilla. On se uklapa u ono što tražimo", rekao je dužnosnik zamolivši da ostane neimenovan još prije nekoliko dana, a sada je potvrđeno kako je kontakt između klubova uspostavljen.

Francesco Pecoraro/Getty Images
Getty Images

Razgovarajući za ABC de Sevilla, sportski direktor Napolija Cristiano Giuntoli izjavio je da je španjolski klub najbolja opcija za Roga, ali je istaknuo da u posao neće uključiti opciju otkupa ugovora.

"Dali smo im zeleno svjetlo za posudbu. Mislimo da je to dobra opcija za Marka. On nam je rekao da želi igrati u Sevilli, no mi ga se ne možemo tek tako odreći. Dajemo mu da idućih nekoliko mjeseci provede u Sevilli, ali onda će nam se vratiti. To smo rekli i njemu i njima", izjavio je Giuntoli.

Rog je ove sezone sudjelovao u 11 utakmica za Napoli postigavši jedan pogodak. U talijanski klub došao je iz zagrebačkog Dinama u ljeto 2017. godine. Njegova tržišna cijena iznosi 8 milijuna eura, podatak je Transfermarkta, internetske stranice specijalizirane za transfere nogometaša.

Sevilla u ovim trenucima zauzima treće mjesto u Primeri, a posao oko Roga tek trebaju službeno potvrditi kad dogovore i posljednje detalje s Talijanima.

Linker
23. travanj 2024 20:42