Zlatan Ibrahimović
 Griffiths/Getty Images / Getty Images
STIGLA JE POTVRDA

SADA JE SLUŽBENO Zlatan Ibrahimović prijevremeno je napustio Old Trafford i potpisuje za deveti različiti klub u karijeri!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. ožujak 2018. 17:17

Zlatan Ibrahimović danas je prijevremeno napustio Manchester United i pronašao novi klub.

Očekuje se da će sjajni švedski napadač nadolazećih dana potpisati ugovor s Los Angeles Galaxyjem, klubom iz američke MLS lige.

Ranije je još menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho najavio da će Ibrahimoviću biti odobren odlazak s Old Trafforda prije isteka ugovora u lipnju, a danas je stigla potvrda takvih najava.

"Manchester United može potvrditi raskid ugovora sa Zlatanom Ibrahimovićem. Svi u klubu žele zahvaliti Zlatanu na njegovom doprinosu momčadi i poželjeti mu sve najbolje u budućnosti", stoji u službenom priopćenju Manchester Uniteda.

Sports Illustraded pak javlja kako je Ibrahimović već potpisao ugovor s LA Galaxyjem do kraja sezone 2019. godine koji će mu donijeti 1.5 milijuna dolara godišnje.

Ibrahimović je u sezoni 2016717 zabio 28 golova za Manchester United, a nakon ozljede u travnju prošle godine uslijedio je dugotrajni oporavak. Po povratku je odigrao svega sedam utakmica i u Manchester Unitedu mu nisu željeli stajati na putu.

Linker
19. travanj 2024 21:05