BARCELONA, SPAIN - AUGUST 13: Mateo Kovacic of Real Madrid looks on during a warm up prior to the Supercopa de Espana Supercopa Final 1st Leg match between FC Barcelona and Real Madrid at Camp Nou on August 13, 2017 in Barcelona, Spain. (Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images)
Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images

O TOME SE PIŠE

SVI SU 'LUDI' ZA MATEOM KOVAČIĆEM Španjolski i Englezi otkrivaju: Ako se realizira jedan od najvećih transfera ovog ljeta, Hrvat seli na Otok

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 22.08.2017. u 11:44

 • Mateo Kovačić itekako je tražen na nogometnom tržištu ovog ljeta, posebice nakon sjajne predsezone i starta u sezonu.

  Tako je nakon Juventusa, koji je navodno ponudio vrtoglavih 75 milijuna eura, interes za njegovim uslugama pokazao i još jedan europski velikan. Riječ je o Liverpoolu koji u njemu vidi zamjenu za Philippea Coutinha.

  Vijest o interesu Liverpoola landirali su španjolski mediji, a prenijeli su ih engleski. Neki idu tako daleko i tvrde da je Kovačić već usmeno dogovorio transfer.

  U to je zaista teško povjerovati, a teško je i povjerovati da bi se Realov trener Zinedine Zidane odrekao Kovačića. Isto tako Kovačićev transfer, ako do njega i kojim slučajem dođe, ovisi o sudbini Coutinha koji je na meti Barcelone, ali Liverpool ga zasad odbija prodati.

   

  Liverpoolov menadžer Jürgen Klopp navodno je veliki Kovačićev obožavatelj, ali teško da će ga dovesti na Anfield ako prethodno ne proda Coutinha za kojeg Katalonci navodno nude oko 120 milijuna eura.

  Zapravo je eventualni transfer Coutinha taj koji bi mogao pokrenuti lavinu...