Images via Reuters/Craig Brough
JAVLJA L'EQUIPE

SVJETSKI PRVAK I JEDNA OD NAJVEĆIH NOGOMETNIH ZVIJEZDA NAPUŠTA OLD TRAFFORD? Francuzi tvrde: 'Suigračima je otkrio gdje nastavlja karijeru'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. travanj 2019. 15:01

Večeras se od 21 sat na Old Traffordu igra veliki gradski derbi između Manchester Uniteda i Manchester Cityja, ali uoči početka istog jedna od glavnih priča u francuskim, engleskim i španjolskim medijima je Paul Pogba.

Veznjak Manchester Uniteda dospio je na naslovnice nakon teksta L'Equipea koji tvrdi da francuski reprezentativac želi na kraju sezone preseliti u Real Madrid i da je svoju odluku već priopćio suigračima iz svlačionice.

Francuzi tvrde da je Pogba nezadovoljan jer mu United ne može garantirati mjesto u Ligi prvaka, ali ni trofeje. "Ne osiguraju li plasman u Ligu prvaka, njegov odlazak bit će više nego realan", podvlači ugledni francuski medij.

MANCHESTER, ENGLAND - MARCH 02:  Paul Pogba of Manchester United shows his frustration during the Premier League match between Manchester United and Southampton FC at Old Trafford on March 02, 2019 in Manchester, United Kingdom. (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)
Shaun Botterill/Getty Images

Odlazak Pogbe značio bi prekid ugovora kojeg je s 'Crvenim vragovima' sklopio do ljeta 2021. godine. Francuz je u tekućoj sezoni odigrao 43 utakmice za klub iz Manchestera i pritom postigao 16 golova uz 11 asistencija.

Pogba je u United stigao 2016. godine iz Juventusa u transferu vrijednom 105 milijuna eura. Koliko bi ga Real platio, u ovim trenucima nije poznato. Dok neki mediji nagađaju s cifrom od 100 milijuna, drugi dodaju čak 50 više.

Podsjetimo i na to da Madriđani već godinama pokušavaju Pogbom pojačati svoj vezni red, a upravo su spomenute 2016. izgubili utrku s engleskim velikanom.

Linker
26. travanj 2024 11:38