REUTERS
JEDNA OD ZVIJEZDA SP-A

TAKO TO RADE KRALJEVI! CIJELO LJETO NISU DOVELI NITI JEDNU ZVIJEZDU, A ONDA U ISTOM DANU - SPEKTAKL! Stigla prva astronomska ponuda za ugledni dvojac!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. srpanj 2018. 21:18

Real Madrid poslao je službenu ponudu Chelseaju od 112 milijuna eura za dva igrača! Kraljevski klub ovoga ljeta nije doveo još niti jednu veliku zvijezdu, a onda je u istom danu na Stamford Bridge sletjela ponuda za čak dvije - vratara Thibaut Courtoisa (26) i brazilskog veznjaka Williana (29), javlja Daily Mail.

Prvi vratar belgijske brončane reprezentacije već je nekoliko sezona na meti Reala, a sada bi posao trebao napokon biti dovršen, i to u paketu s 29-godišnjim Brazilcem na kojeg su oko bacili i Manchester United, ali i Barcelona.

Ugledni engleski dnevnik nagađa kako Real ovoga puta misli ozbiljno, te kako se radi samo o početnoj ponudi koja bi još trebala narasti.

Chelsea u slučaju odlaska sjajnog Belgijca nema pravu zamjenu na vratima, a velika im je želja dovesti prvog vratara engleske reprezentavije i Evertona Jordana Pickforda koji je briljirao na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i jedan je od najzaslužnijih za izboreno polufinale.

Pitanje je kako će se u ovoj priči postaviti Everton, koji zasad nema namjeru pustiti najboljeg otočkog golmana.

Drugi izbor Chelseaja je golman Stoke Cityja, Jack Butland, pišu Englezi.

Linker
20. travanj 2024 10:01