Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images
OGLASIO SE I GAZDA KLUBA

TALIJANI BOMBASTIČNOM NASLOVNICOM ZAKUHALI STVAR, NIKI KOVAČU SE SPREMA OTKAZ? 'Bayern se riješava Hrvata i otvara pregovore s talijanskim velikanom'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. travanj 2019. 17:11

Budućnost Nike Kovača na klupi Bayerna gotovo je svakodnevna tema kako u stranim tako i u domaćim medijima, a ovog puta stiže nova priča i to iz Italije. Corriere dello Sport tvrdi kako u Münchenu uskoro kreću u pregovore s talijanskim stručnjakom Antoniom Conteom.

Malo čudi ovakva vijest obzirom da je bivši izbornik Vatrenih s Bayernom u posljednja dva kola upisao važne pobjede od čega je jedna bila protiv Borussije iz Dortmunda i to s čak 5:0, inače direktnog konkurenta u borbi za naslov prvaka.

Činilo se kako je Niko spomenutim pobjedama kupio određeni mir i zacementirao svoje mjesto na klupi bavarskog velikana, ali Talijani tvrde drugačije.

Ugledni talijanski sportski list na svojoj naslovnici donosi vijest kako je njemački prvak otvorio pregovore s Antoniom Conteom koji je još uvijek bez posla nakon otkaza u Engleskoj.

Navode kako bivši trener Juvea i Chelseaja trenutno razmatra opcije prelaska u Monaco ili Bayern, iako su za njega interes pokazali Inter i Roma.

Podsjećamo, Conte je vrhunac svoje trenerske karijere doživio u Juventusu s kojim je osvojio čak tri naslova prvaka Italije, dok je Chelsea odveo do titule u sezoni 2016/17.

Predsjednik Bayerna: Sviđa mi se kako je Kovač izvukao momčad

Football Soccer - Bayern Munich v Mainz 05 - German Bundesliga - Allianz-Arena, Munich, Germany - 02/03/16  Former Bayern Munich President Uli Hoeness before the match. REUTERS/Michael Dalder. DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE DURING MATCH TIME TO 15 PICTURES PER GAME. IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO IS NOT ALLOWED AT ANY TIME. FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050
REUTERS/Michael Dalder / REUTERS

Predsjednik Bayerna Uli Hoeness danas je ponovno vrlo pozitivno progovorio o Niki Kovaču te mu još jednom pružio podršku.

'Sviđa mi se kako je Kovač izvukao momčad iz krize u studenom. Naša momčad je još uvijek u prijelaznom razdoblju, a Kovaču smo dali vodeću ulogu u provođenju tranzicije s Arjenom Robbenom i Franckom Riberyjem. Naravno, treba tu imati i strpljenja", rekao je Hoeness pa prokomentirao moguće transfere.

"Pa naravno da bih ja odmah doveo Mbappea. On je fantastičan igrač, ali mi nemamo dovoljno novca da ga trenutno dovedemo", rekao je Hoeness i dodao kako je za Bayern trenutno i 100 milijuna eura za jednog igrača preskupa cijena.

Linker
17. travanj 2024 01:19