REUTERS
ČEKA SE POTVRDA

TALIJANI JAVLJAJU DA JE POSAO ZAVRŠEN: 'JUVENTUS OD DANAS IMA NOVOG TRENERA' Talijanu ispunjena najveća želja, otkriveni i uvjeti velikog dogovora

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. lipanj 2019. 13:30

'Maurizio Sarri novi je trener Juventusa, a posao bi i službeno mogao biti potvrđen već danas', javljaju u ponedjeljak talijanski mediji.

Sarri je u Chelsea došao prošlog ljeta nakon smjene Antonia Contea, a londonski klub ostao bez plasmana u Ligu prvaka. Unatoč solidnoj sezoni koju je odradio na Stamford Bridgeu, osvojenom trećem mjestu i plasmanu u Ligu prvaka, 60-godišnji talijanski trener se očito nije najbolje snašao u novoj sredini, a nedavno je otvoreno izjavio kako osjeća nostalgiju za domom, te da bi se želio vratiti kući, u Italiju.

Corriere dello Sport i Tuttosport danas javljaju kako mu se želja i ostvarila, te kako je upravo on nasljednik Maxa Allegrija, peterostrukog uzastopnog prvaka Italije.

Corriere dello Sport donosi i uvjete velikog posla - Juventus bi Chelseaju trebao isplatiti sedam milijuna eura odštete, a posao bi trebao biti potvrđen tijekom dana, dok Tuttosport piše kako će Sarri i službeno biti predstavljen u Torinu najkasnije u srijedu.

Linker
20. travanj 2024 06:53