Boris Kovacev / CROPIX
POSAO PRED FINALIZACIJOM

TALIJANI OBJAVILI NOVE DETALJE OKO VELIKOG TRANSFERA DOMAGOJA VIDE Pregovori u završnoj fazi, evo koliko bi Bešiktaš mogao zaraditi za Vatrenog

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. siječanj 2019. 09:35

Samo godinu dana nakon što je potpisao za Bešiktaš, Domagoj Vida trebao bi napustiti turskog velikana.

Već smo ranije pisali o interesu nekoliko klubova, uključujući i onom Rome koja se nekako prometnula u lidera utrke za hrvatskog reprezentativca, a sada su iz Italije stigle vijesti po kojima je ova priča pred samim zaključkom.

Soccer Football - Europa League - Group Stage - Group I - Besiktas v KRC Genk - Vodafone Arena, Istanbul, Turkey - October 25, 2018  Besiktas' Domagoj Vida in action with Genk's Mbwana Samatta      REUTERS/Murad Sezer
REUTERS/Murad Sezer

Sky Sport Italija javlja da je su Roma i Bešiktaš pred dogovorom vrijedim 7 i pol milijuna eura. Sve je navodno u posljednjoj fazi pregovora koji bi trebali biti završeni najkasnije tijekom sutrašnjeg dana. Još samo preostaje za definirati hoće li u slučaju transfera Vatrenog biti riječ o regularnom transferu, posudbi s obvezom otkupa ili posudbi s opcijom otkupa.

29-godišnji Vida je ove sezone odigrao 22 utakmice za Bešiktaš, a tijekom karijere je zabilježio i 71 nastup za hrvatsku nogometnu reprezentaciju te pritom upisao četiri pogotka.

Linker
26. travanj 2024 23:23