Laurence Griffiths/Getty Images
ČEKA SE SLUŽBENA POTVRDA

TALIJANI OBJAVILI VELIKU VIJEST: IBRAHIMOVIĆ JE NAPOKON IZABRAO KLUB Danima je trajalo licitiranje, a na kraju postaje drugi najbolje plaćeni igrač

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. prosinac 2019. 17:47

Prema navodima talijanskih novinara Milan se toliko približio Evertonovoj ponudi da je Zlatan Ibrahimović izabrao povratak u Italiju umjesto odlaska na Goodison.

Danima već traje licitiranje između švedskog napadača bosasnkohercegovačkih korijena, Evertona i milanskog kluba, pišu talijanski mediji. Ibrahimović je u početku za 1,5 godišnji ugovor tražio 8,5 milijuna eura. Everton je ponudio 8 milijuna, a Milan povisio na 7,5.

Legendarni napadač navodno je pristao na taj iznos čime bi postao drugi najbolje plaćeni igrač kluba (Donnarumma godišnje zarađuje 6 milijuna eura) i stožerni igrač na kojem će Boban i Maldini graditi temelje nove momčadi.

MILAN, ITALY - NOVEMBER 14:  Marco Materazzi of FC Internazionale Milano clashes with Zlatan Ibrahimovic of AC Milan during the Serie A match between FC Internazionale Milano and AC Milan at Stadio Giuseppe Meazza on November 14, 2010 in Milan, Italy.  (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)
Valerio Pennicino/Getty Images
Ibrahimovićev kung-fu start na Materazzija

Iako ima već 38 godina, Ibra je nastupima u LA Galaxyju pokazao da je još ima 'eksploziva u nogama', te vrhunske golgeterske sposobnosti, a to je upravo ono što nedostaje ovosezonskom blijedom Milanu. Za slavni milanski klub je već igrao početkom ovoga desetljeća (2010-2012), te u drugoj sezoni s 28 golova bio najbolji strijelac Serie A, a u Italiji je još nosio dres Juventusa i Intera.

Milan se trenutačno nalazi na skromnom 11. mjestu Serie A sa 21 bodom, a u posljednjem kolu je doživio težak poraz na gostovanju kod Atalante (0-5).

Linker
21. travanj 2024 14:55