REUTERS/Massimo Pinca
IZNOS OD KOJEG 'BOLI GLAVA'

TALIJANI OTKRILI NEMORALNU PONUDU ZA MARIJA MANDŽUKIĆA Hrvat odbio plaću iz snova i priliku da zaigra sa zvijezdama na drugom kraju svijeta?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. siječanj 2019. 22:01

Talijanski mediji raspisali su se o nemoralnoj ponudi kojom su Kinezi pokušali privući bivšeg hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića.

Mandžo još uvijek nije potpisao novi ugovor s Juventusom, a aktualni mu istječe u ljeto 2020. Već se duže vrijeme piše o dogovoru 'Stare dame' i hrvatskog napadača, no potpis koji bi ga za torinski klub trebao vezati do 2022. godine još nije sjeo na ugovor.

Situacija je to koju je, kako javlja TuttoCalcioNews, pokušao iskoristiti Šangaj SIPG koji je, prema pisanjima dijela tamošnjih medija, prvo kontaktirao Mandžukića kako bi ga privukli u momčad za koju već igraju poznata imena poput Oscara i Hulka.

Talijani navode da je Mario dobio ponudu za trogodišnju suradnju vrijednu 15-16 milijuna eura po sezoni, ali je on istu obio jer želi ostati u Torinu i pokušati s trenutnim klubom osvojiti Ligu prvaka.

Mandžukić se, podsjetimo, oporavlja zbog ozljede koja ga je koštala nastupa u Superkupu protiv Milana (1:0), a prema posljednjim informacijama trebao bi biti spreman krajem ovog mjeseca.

Linker
24. travanj 2024 10:19