Julian Finney/Getty Images
PIŠE CORRIERE DELLO SPORT

TALIJANI OTKRILI STROGO ČUVANU TAJNU Ronaldo je potpisao za Juventus i uzdrmao nogometni svijet, ali jedan klub propustio je priliku dovesti ga prije

TALIJANI OTKRILI STROGO ČUVANU TAJNU Ronaldo je potpisao za Juventus i uzdrmao nogometni svijet, ali jedan klub propustio je priliku dovesti ga prije 'Bianconera'
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. srpanj 2018. 10:02

Cristiano Ronaldo novo je pojačanje Juventusa. Vijest je prošlog tjedna dobila i službenu potvrdu, a Corriere dello Sport lansirao je zanimljivu priču koja kaže da je slavni Portugalac, donedavni igrač Reala, prvo ponuđen jednom drugom klubu.

Tako talijanski dnevni tvrdi da je Ronaldov agent Jorge Mendes svog klijenta prvo ponudio Napoliju nakon što je postalo poznato da će na klupu zasjesti Carlo Ancelotti.

Ovaj 59-godišnji strateg ima sjajan odnos s kapetanom portugalske reprezentacije budući su surađivali u Realu između 2013. i 2015. godine, ali su u napuljskom klubu propustili priliku. Smatrali su da si financijski ne mogu priuštiti transfer koji je na kraju realizirao Juventus za 105 milijuna eura odštete.

Screenshot

Hoće li u Napoliju zažaliti za propuštenim, ostaje za vidjeti...

Linker
25. travanj 2024 13:33