Gonzalo Higuain Argentina
 REUTERS/Andres Stapff / REUTERS
PIŠE SKY SPORT

TALIJANI OTKRIVAJU: DOGOVORENA DVA VELIKA TRANSFERA MEĐU EUROPSKIM GIGANTIMA Argentinac stiže na 'Otok', Juventus već potpisao zvijezdu Arsenala!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. siječanj 2019. 12:04

Talijanski Sky Sport javlja kako je Gonzalo Higuain od danas igrač Chelseaja.

O selidbi argentinskog napadača već se naveliko piše posljednjih tjedana, a prema tvrdnjama Talijana dogovor je sklopljen nakon sinoćnje utakmice Superkupa u kojoj je Juventus pogotkom Ronalda svladao Milan (1:0).

Dogovor Engleza i Juventusa (za koje je još uvijek vezan ugovorom) navodno će u sebi imati ugrađene tri opcije. Naime radi se o posudbi, nakon koje će Chelsea po isteku iste moći otkupiti Argentinca. Druga opcija je produženje, odnosno dogovaranje nove, jednogodišnje posudbe, a treća je njegov povratak u 'Staru damu'.

Ovime se tako ostvarila velika želja Maurizia Sarrija koji je konačno pojačao napad igračem kojeg pokušava dovesti još od prošlog ljeta. Higuain je u prvom dijelu sezone za Milan nastupio 22 puta te postigao osam golova uz tri asistencije.

Isti izvor javlja i da je Aron Ramsey već sve dogovorio s Juventusom, čiji bi dres trebao navući 1. srpnja. Naime, zvijezda Arsenala s Topnicima je vezana do kraja tekuće sezone tako da je već sad imao zeleno svjetlo za dogovoriti novu suradnju.

Sky Sport javlja i da je Ramsey već obavio liječnički pregled, ali u Španjolskoj. Preostaje još samo potpis, iako pojedini mediji javljaju i da je to riješeno. Naglasimo i da Juve nema namjeru platiti 20 milijuna eura kako bi ga doveli šest mjeseci ranije te su spremni pričekati da službeno završi njegova dugogodišnja avantura u Londonu.

Linker
25. travanj 2024 23:04