REUTERS/Javier Barbancho
JAVLJA GAZZETTA

TALIJANI OTKRIVAJU: 'MODRIĆ JE ODGOVORIO NA PONUDU ZVONIMIRA BOBANA' Hrvatski maestro riješio svaku dvojbu oko svoje budućnosti

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. srpanj 2019. 14:10

Luka Modrić ponovno je dospio na naslovnice nakon što se talijanskim medijima proširila vijest da je hrvatski maestro odjednom postao želja Zvonimira Bobana i njegovog Milana, ali sada su stigle nove informacije po kojima je kapetan Vatrenih odbio ponudu svog sunarodnjaka

"Boban je zvao, ali Modrić nije odgovorio. Milan je razmišljao o osvajaču Zlatne lopte, ali je hrvatski veznjak dao do znanja da nema namjeru napustiti Real Madrid", stoji u tekstu koji je objavio Calciomercato koji se pak poziva na informacije od kolega iz Gazzette dello Sport.

Talijani ističu i da Modriću ugovor s Madriđanima istječe u lipnju 2020. godine te da se vjeruje kako će mu uskoro biti ponuđen novi po kojem će zarađivati gotovo pa 10 milijuna eura po sezoni.

Zagreb 040615.
Hotel Westin.
Udruga Nogometni sindikat i ovo godine provodi izbor za najbolje pojedince i ekipe 1. HNL za sezonu 2014/2015 pod nazivom nogometni Oscar.
Na fotografiji: Zvonimir Boban i Luka Modric.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / CROPIX / Damir Krajac / CROPIX

Komunikacija između dva europska velikana nastavlja se i bez obzira na ovu situaciju s Modrićem. Naime, 21-godišnji branič Theo Hernandez već je po nekim izvještajima sve dogovorio s Milanom, a naporno se radi i na dovođenu još jedne mlade Realove nade - Danija Ceballosa koji bi vrlo lako mogao završiti na posudbi kod Bobana.

Linker
25. travanj 2024 02:40