Marco Luzzani/Getty Images
PIŠE GAZZETTA

TALIJANI OTKRIVAJU NOVE POJEDINOSTI O BUDUĆNOSTI HRVATSKIH REPREZENTATIVACA Kalinić postavio uvjet, a na San Siro stižu nova dvojica Vatrenih?!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. travanj 2018. 16:27

Budućnost Nikole Kalinića u Milanu čini se u najmanju ruku neizvjesnom.

Dan nakon što se u talijanskim medijima pojavila vijest da se hrvatski napadač nalazi na popisu petorice igrača koje Milan namjerava prodati ovog ljeta, Gazzetta dello Sport donosi tekst pod naslovom: 'Nesigurna budućnost za Gigija i Susa, Klainić traži garancije'.

Odnosi se to na budućnost Milanovih zvijezda Susa i vratara Donnarumme.

"Kalinić je koštao Milan 25 milijuna eura i otad je zadobio Gattusovo poštovanje. Međutim, zasad je ono više temeljeno na riječima nego li je potkrepljeno činjenicama. Nikola bi situaciju mogao sagledati drugačije i mogao bi potražiti alternativnu opciju", piše Gazzetta i navodi da bi u sljedećih deset dana Kalinić u društvu agenta trebao razgovarati s predstavnicima Milana o svojoj budućnosti u klubu.

Ostaje za vidjeti kako će se stvari rasplesti, ali navodno Kalinić traži određene garancije vezane uz minutažu. Ponuda iz Kine mu ne manjka, a prošlog ljeta iste je odbio.

Gazzetta također navodi da su dvojica Hrvata nadomak potpisa za Milan. Jedan je Ivan Strinić koji bi trebao doći kao slobodan igrač iz Sampdorije, a drugi je Milan Badelj.Veznjaku hrvatske reprezentacije godi interes Milana, ali nakon Astorijeve smrti imenovan je kapetanom Fiorentine i nije isključena mogućnost da produlji ugovor s 'Violama' koji mu istječe krajem lipnja. Iako Gazzetta tvrdi da je bliže transferu na San Siro.

Linker
20. travanj 2024 00:16