Getty Images, sn ilustracija
RASKOL U SVLAČIONICI

TALIJANI PIŠU O KAOSU U 'MALOM HRVATSKOM RAJU' Hrvatski dvojac se žestoko posvađao s kapetanom, u priču umiješana i supruga, kontroverzni menadžer...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. veljača 2018. 13:43

Talijanski sportski dnevnik Corriere della Sera objavio je u petak priču o raskolu u svlačionici Intera nakon završetka zimskog prijelaznog roka. Prva zvijezda kluba Mauro Icardi, piše ugledni dnevnik, žestoko se posvađao s hrvatskim dvojcem Ivanom Perišićem i Marcelom Brozovićem nakon nedjeljnog remija kod SPALA, a uslijedio je i prekid komunikacije na društvenim mrežama.

Brozović je prestao 'pratiti' Icardija na Instagramu, a Perišić je prijateljstvo s kapetanom zaključio na Facebooku. Da priča nije samo novinarska konstrukcija, sugerirao je ranije ovoga tjedna i predsjednik Intera Massimo Moratti, rekavši za calciomercato.com kako 'u svlačionici Intera trenutno ima problema'.

Corriere della Sera tvrdi da je Icardi trenutno u problematičnom odnosu i s vlastitom suprugom, ujedno i menadžericom Wandom Narom. Argentinska starleta, koja ima prste u svim poslovima koji se tiču Icardijeve karijere, osumnjičena je u Italiji za poreznu prijevaru, a da priča bude još zanimljivija, svoje usluge je Icardiju ovih dana ponudio i kontroverzni Mino Raiola, jedan od najbogatijih nogometnih menadžera svijeta, pod čijim su okriljem bili ili jesu velika imena - Pogba, Lukaku, Verratti, a nekad i Bergkamp, Pavel Nedved...

Soccer Football - Serie A - Inter Milan vs AC Milan - San Siro, Milan, Italy - October 15, 2017   Inter Milan's Mauro Icardi celebrates scoring their first goal with Ivan Perisic    REUTERS/Alberto Lingria
REUTERS/Alberto Lingria / REUTERS
Ivan Perišić i Mauro Icardi

Raiola, koji je nakon prodaje Pogbe u Manchester United dio od svojih 40 milijuna eura potrošio i na kupnju kuće zloglasnog mafijaškog bosa Al Caponea u Miamiju, navodno je dodatno destabilizirao partnerski odnos Icardijevih, i zadao glavobolje svima u Interu.

24-godišnji kapetan zabio je, naime, pola Interovih golova ove sezone i njegov odlazak ili nezadovoljstvo moglo bi imati poguan utjecaj na rezultate talijanskog diva u drugom dijelu sezone.

Kaotičnu situaciju za Morattija i društo ovih je dana potencirao i Real, koji bi vrlo rado doveo ubojitog napadača i dao mu dvostruko veću plaću od trenutne. Izlazna klauzula je 110 milijuna eura, i čini se zasad da sve vodi ka još jednom velikom transferu Reala na kraju sezone.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
16. travanj 2024 19:53