Foto: Goran Mehkek / CROPIX
INFORMACIJE S ČIZME

TALIJANI SE RASPISALI! INTER ŽELI DOVESTI HRVATA, ALI TO NIJE LUKA MODRIĆ Europski velikan spreman za nadolazeću zvijezdu izdvojiti milijune eura?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. listopad 2018. 16:44

Ako je za vjerovati talijanskim medijima, točnije Calciomercatu, talijanski velikan Inter ozbiljno je zagrizao za mladog Dinamovog veznjaka Ivana Šunjića. Talijani navode kako je Šunjić jedna od nadolazećih zvijezda hrvatskog nogometa koji s prvakom HNL-a ima ugovor do 2023. godine.

Šunjić je u svojoj dosadašnjoj karijeri nosio dresove svih mlađih uzrasta reprezentacije za koje je ukupno upisao 50 nastupa i pritom postigao četiri pogotka. Talijani kažu kako je Šunjić ove sezone oduševio svojim predstavama u dresu Dinama čime je privukao pozornost velikih europskih klubova.

Navodno je i sam trener Intera Luciano Spalletti detaljno proučavao njegove partije i odlučio kako bi bilo dobro dovesti ga na San Siro, a upravo u Šunjiću vidi rješenje u veznom redu obzirom kako mladi talent može igrati na nekoliko pozicija u sredini terena.

Zagreb, 200918.
Stadion u Maksimiru.
Utakmica 1. kola Europske lige, skupina D,
GNK Dinamo - Fenerbahce S.K. 
Na fotografiji: Ivan Sunjic.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovacev / CROPIX

'Inter želi dovesti veznjaka, ali to nije Luka Modrić. Oko su bacili na Ivana Šunjića za kojeg su spremni izdvojiti oko pet milijuna eura', piše talijanski Tuttosport.

Dinamu se s druge strane ne žuri s prodajom i svakako bi voljeli zadržati mladu nadu u svojim redovima, ali ostaje za vidjeti kako će se stvari rasplesti u nadolazećem zimskom prijelaznom roku.

Oktako je stigao u Dinamo Šunjić je za momčad s Maskimira upisao ukupno 19 nastupa u svim natjecanjima i pritom postigao jedan pogodak.

Linker
22. travanj 2024 04:22