Shaun Botterill/Getty Images
NOVI IZAZOV?

TALIJANI TVRDE: GUARDIOLA JE DOGOVORIO DOLAZAK U JUVENTUS Otkriveni su detalji ugovora, a Španjolac postaje prvi koji će voditi Messija i Ronalda!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. svibanj 2019. 13:28

Pep Guardiola preuzet će trenersku klupu Juventusa od sljedeće sezone. Tako barem tvrdi dio talijanskih medija, uključujući talijansku novinsku agenciju AGI.

Prema njihovim navodima akualni menadžer Manchester Cityja već je dogovorio četverogodišnji ugovor s Juventusom koji bi mu trebao donositi 24 milijuna eura po sezoni. On bi službeno trebao biti potpisan 4. lipnja.

Nakon odlaska Massimiliana Allegrija s trenerske klupe Juventusa naveliko se nagađa tko će biti njegov nasljednik, a Guardiola prema engleskim kladionicama slovi kao jedan od najvećih favorita.

Španjolski trener pod ugovorom je s Manchester Cityjem do 2021. godine, a u slučaju preuzimanja Juventusa postao bi prvi trener u povijesti koji je vodio Lionela Messija i Cristiana Ronalda. Ostaje dakako za vidjeti ima li istine u ovakvim navodima i je li se Guardiola odlučio na novi izazov nakon Barcelone, Bayerna i Manchester Cityja. Mogi smatraju da bi upravo neosvajanje Lige prvaka s Manchester Cityjem mogao biti kamen prevage u korist ostanka na Etihadu.

Linker
19. travanj 2024 05:32