Jul 19, 2019; Carson, CA, USA; LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic (9) reacts during the second half against the Los Angeles FC at Dignity Health Sports Park. Mandatory Credit: Kelvin Kuo-USA TODAY Sports - 13072313
Kelvin Kuo-USA TODAY Sports

SIGURNO SE VRAĆA U EUROPU

TALIJANI TVRDE: IBRAHIMOVIĆ SE NE ŽELI VRATITI NA OTOK, A U OBZIR NE DOLAZE NI NAPOLI NI MILAN Za Zlatana postoji samo jedna opcija!

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 12.11.2019. u 16:16

 • Zlatan Ibrahimović sve se više povezuje s povratkom u Europu, a za jednog od najboljih nogometaša svih vremena najviše su zapeli Napoli i Milan. Ipak, ako je za vjerovati talijanskom Corriere dello Sportu on preferira odlazak u Bolognu.

  Zlatan, koji sada već ima 38 na leđima, gotovo sigurno po završetku ugovora napušta redove L.A Galaxyja, a u jednom trenutku se povezivao i s povratkom u Manchester United za koji je igrao od 2016. do 2018. godine.

  Ipak, Corriere inzistira na tome da Ibrahimovića zanima isključivo povratak na Čizmu i to u klub kojeg trenira Siniša Mihajlović.

  Mar 31, 2019; Carson, CA, USA; LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic (9) reacts during the first half against the Portland Timbers at StubHub Center. Mandatory Credit: Kelvin Kuo-USA TODAY Sports - 12452457
  Kelvin Kuo-USA TODAY Sports
   

  Talijanski list navodi kako ga je upravo Siniša Mihajlović nazvao i poručio mu da 'dođe i zabavi se dok uveseljava čitavu Italiju'. Navodno će Šveđanin odluku donijeti do 10. prosinca.

  Iz drugih medija