REUTERS/David Klein
NIKAKO DA SE SKRASI

TALIJANI TVRDE: VATRENI ODLAZI NA JOŠ JEDNU POSUDBU! NAKON ŠPANJOLSKE KREĆE PUT NJEMAČKE Interes za veznjaka pokazala dva bundesligaša

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. srpanj 2019. 16:12

Nakon što je drugi dio prošle sezone odradio na posudbi u Sevilli, hrvatski nogometni reprezentativac Marko Rog mogao bi uskoro i na novu posudbu, ovog puta u Njemačku. Posudba u Sevillu nije mu donijela osobito radosti, jer igrao je tek 468 minuta u 13 utakmica, bez gola i asistencije.

Naime, talijanski novinar specijaliziran za transfere Gianluca Di Marzio, ovog puta tvrdi kako su za hrvatskog veznjaka interes pokazala dva bundesligaša, Eintracht i Schalke. Zanimanje za nekadašnjeg nogometaša Dinama pokazivao je u jednom trenutku i Cagliari, ali čini se kako je izbor pao na Gelsenkirchen.

Da je veznjak na izlaznim vratima, dao je naslutiti i predsjednik Napolija De Laurentiis, koji je otkrio da će klub, čim Rog ode, dovesti Eljifa Elmasa iz turskog Fenerbahčea.

Francesco Pecoraro/Getty Images
Getty Images

Mladi veznjak je član Napolija od kolovoza 2016. kada je došao iz zagrebačkog Dinama za 13 milijuna eura, ali, nažalost, u Italiji se nije previše naigrao.

Linker
20. travanj 2024 14:23