Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
NAPOKON STIŽU POJAČANJA

TKO DOLAZI NAKON ODLASKA CIJELE PRVE MOMČADI? Rijeka napokon otvorila karte: Zanimljivi dvojac potpisuje sljedeći tjedan, igrač Astane otpada?

TRANSFERI Momčad s Rujevice još nije kompletirana za nastavak natjecateljske sezone
Piše: Mateo SučićObjavljeno: 04. veljača 2018. 09:30

U rijekom su prvoligašu i dalje zakopčani po pitanju prijelaznog roka, odnosno tri igrača koja bi do početka prvenstva trebala pojačati kadar Matjaža Keka.

Oprečne su tijekom petka bile informacije vezane uz dolazak Srđana Grahovca. Prema jednoj verziji stvar je propala, prema drugoj i dalje je itekako aktualna. Zamjenik sportskog direktora Ivan Mance jučer je potvrdio da priča nije daleko od realizacije, ali i istaknuo da se moraju definirati još neki detalji vezani uz njegov raskid s Astanom. To je dakle jedini kamen spoticanja koji prema optimizmu u riječkim redovima ipak ne bi trebao biti prevelika prepreka da se idućih dana posao realizira.

Varazdin, 070615.
Gradski stadion Varazdin.
Prijateljska nogometna utakmica reprezentacije Hrvatske i Gibraltara.
Na fotografiji: Marin Leovac.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Foto: Damir Krajac / CROPIX

Prema dostupnim informacijama, priča s Marinom Leovcem i Valerijem Božinovom ipak bi mogla imati pozitivan epilog. Kod Leovca je problem njegova visoka plaća u PAOK-u, ali razlog je za optimizam činjenica da je ljubav Leovca i njegova sadašnjeg kluba definitivno pukla.

Grčkom se prvoligašu ne plaća igrača na kojeg ne računa, kao što Leovac nema namjeru nekoliko mjeseci uoči Svjetskog prvenstva uzimati plaću i sjediti na tribini. Njegova je želja nametnuti se izborniku Zlatku Daliću i pokušati izboriti Mundijal u Rusiji, a u Rijeci bi dobio priliku i dobre izglede da u tome i uspije, pa je za vjerovati da će se ipak odreći dijela ugovora koji ima u PAOK-u da bi uskoro osvanuo na Rujevici.

Možda već početkom idućeg tjedna bude u Rijeci na liječničkom pregledu, baš kao i Valerij Božinov, koji najnormalnije trenira s Bijelima. Matjaž Kek često ga rotira u momčadima koje uigrava i nekako je dojam da se poprilično dobro uklopio, što može biti dobar znak u kontekstu njegova angažmana. Ipak, i on će morati proći liječnički.

Linker
17. travanj 2024 12:12