Football Soccer - Marseille v Paris St Germain - French Ligue 1 - Orange Velodrome stadium, Marseille, France - 26/02/2017 - Olympique Marseille's supporters cheer before the match. REUTERS/Jean-Paul Pelissier
REUTERS/Jean-Paul Pelissier / REUTERS

ODLIČAN POSAO

TKO KAŽE DA HNL NIJE ATRAKTIVAN? Klub iz županijske lige doveo bivšeg člana mladih Vatrenih i Olympique Marseillea

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 02.03.2017. u 23:21

 • Nogometni klub Miklinovec iz Koprivnice, član Druge koprivničko-križevačke županijske lige, doveo je u svoje redove igrača koji je nastupao za francuskog velikana Olympique Marseille.

  To je 26-godišnji napadač Niko Maričić, koji je bio mladi hrvatski reprezentativac te je nakon nastupa za Rudeš, Dinamo i Špansko otišao u Francusku. U Marseilleu je Maričić bio od 14. do 20.godine, igrao je za kadetsku, juniorsku i drugu momčad, no s 18 godina doživio je tešku ozljedu koljena nakon koje se više nije vratio na prijašnju razinu.

  Maričić se u Marseilleu zbližio s braćom Ayew, Jordanom i Andreom, koji danas igraju u engleskoj Premier ligi, a u U-19 reprezentaciji nastupao je u generaciji Kramarića i Vrsaljka. Po povratku iz Francuske kratko je igrao za Sesvete, no nakon toga posvetio se studiju i poslu te se bavio samo malim nogometom.

  Koprivnica, II. 2017. Na slici: Filip Hruska i Niko Maricic s dresom NK Miklinovca
IZVOR: FACEBOOK
  IZVOR: FACEBOOK
   

  U Miklinovec je stigao sa svojim prijateljem Filipom Hruškom, bivšim igračem Zagreba i Rudeša koji je igrao futsal za Uspinjaču. U redove koprivničke “Žute podmornice” doveo ih je zajednički prijatelj Ivan Moferdin.

  Iz drugih medija