Denis Doyle/Getty Images
LUDA PRIČA

TO BI BILA APSOLUTNA SENZACIJA Legendarni Ronaldinho se vraća nogometu nakon četiri godine mirovine i to u dresu kluba kojem je Hajduk napunio mrežu!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. srpanj 2019. 18:21

Zvuči nevjerojatno, ali u medijima je osvanula informacija da bi se Ronaldinho mogao vratiti aktivnom igranju nogometa i to u redovima malteške Birkirkare.

Senzacionalna vijest je objavljena u sportskom programu L-Argument koji se emitira na One TV-u, a navedeno je da postoje velike šanse da bivši igrač Barcelone, Milana i PSG-a dođe igrati na Maltu.

- Mogu potvrditi kako postoji mogućnost da Ronaldinho zaigra za Birkirkaru. Ništa još nije dogovoreno, ali u razgovorima smo i moramo biti strpljivi - kazao je sportski direktor kluba Michael Valenzia i tako potvrdio da nije riječ o šali.

Danas 39-godišnji Ronaldinho nije aktivno igrao nogomet od 2015. godine i kratke avanture u Fluminenseu.

Osvajača Zlatne lopte iz 2005. godine tako bismo mogli gledati uskoro u dresu suparnika kojeg je hrvatska publika najbolje upoznala na ljeto 2008. godine kada je splitski Hajduk protiv njih odmjerio snage u tadašnjem Kupu UEFA-e (ukupna pobjeda Hajduka 7:0).

Iza malteškog prvoligaša razočaravajuća je sezona u kojoj su završili na tek sedmom mjestu (od 14 klubova), 19 bodova iza prvaka Vallette.

Linker
24. travanj 2024 17:48