Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
PIŠE AS

TO BI BILA PRAVA SENZACIJA Španjolci otkrivaju: Guardiola iz Reala dovodi veliku zvijezdu koja će srušiti rekord Ronalda i ispisati klupsku povijest!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. prosinac 2018. 18:15

Prema napisima španjolskog Asa, Manchester City sprema se dovesti veznjaka Real Madrida Isca.

Iako je Isco pod ugovorom s Realom do 2022. godine i ima astronomsku odštetnu klauzulu od 700 milijuna eura, navodno je 26-godišnji veznjak velika želja menadžera Manchester Cityja Pepa Guardiole.

Dolaskom Santiaga Solarija na klupu Reala Isco je započeo tek jednu utakmicu od prve minute, a u tekstu se navodi da je španjolski veznjak otvoren za transfer i igranje pod Guardiolinim vodstvom. Nadalje, navodi se kako ovaj posao i nije nerealan ako se uzme u obzir da Real sljedećeg ljeta namjerava dovesti Edena Hazarda iz Chelseaja, što bi dodatno udaljilo Isca od prve postave, a čini se da će se iz Bayerna vratiti i James Rodriguez.

Na presici uoči polufinala Svjetskog klupskog prvenstva protiv Kashime Isca se dotaknuo i njegov suigrač Marcelo.

"Svi znamo njegovu kvalitetu. Ponekad igra manje, ponekad više, ali ne treba oko toga raditi problem. Isco je uz Real do smrti, kao i svi igrači", rekao je Marcelo.

As pak navodi da si je Isco u dobrim odnosima s igračima Reala izuzev dvije iznimke, a to su navodno Sergio Ramos i upravo Marcelo.

Isco je u Real stigao na ljeto 2013. godine iz Malage, a tada je na stolu imao ponudu i Manchester Cityja. Transfermarkt.de njegovu vrijednost procjenjuje na 90 milijuna eura, a španjolski mediji tvrde da ga u klubu nikako ne bi prodali za svotu manju od 100 milijuna, čime bi mogao nadmašiti Cristiana Ronalda kao najskuplji izlazni transfer u klupskoj povijesti.

Podsjećamo, Ronaldo je prošlog ljeta napustio Real i prešao u Juventus za odštetu od točno 100 milijuna eura.

Linker
27. travanj 2024 05:57