REUTERS/Sergio Perez
BURNA REAKCIJA

'TO JE IRITANTNO, FRUSTRIRAJUĆE I NIJE SE DOGODILO PRVI PUT' Jedan od čelnih ljudi PSG-a 'poludio' na Zinedinea Zidanea: 'Pa on s nama ima ugovor!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. studeni 2019. 23:52

Sportski direkor PSG-a Leonardo žustro je reagirao na komentare Zinedinea Zidanea o igraču pariškog sastava Kylianu Mbappeu.

Ranije ovog tjedna slavni trener Real Madrida izjavio je kako je 'sjestan Mbappeovog sna da zaigra za Real', a to se Ledonardu nikako nije svidjelo.

"Iskreno, to je malo iritantno, frustrirajuće i nije prvi put da se dogodilo", komentirao je Leonardo Zidaneove riječi nakon tijesne 1:0 pobjede PSG-a protiv Club Bruggea u srijedu navečer u skupini A Lige prvaka.

Soccer Football - Euro 2020 Qualifier - Group H - Turkey v France - Torku Arena, Konya, Turkey - June 8, 2019  France's Kylian Mbappe gestures    REUTERS/Umit Bektas
REUTERS

"Mbappe je igrač koji ima još dvoipogodišnji ugovor s nama, pa su razgovori o njegovim snovima svaki put... Očito ne možemo zaustaviti priče o tome, ali ih treba pauzirati. Kylian je za nas jako važan igrač i sada nije pravo vrijeme da ga se destabilizira", dodao je Leonardo.

Le Parisien tvrdi da će PSG u pokušaju da odbije sve udvarače za Mbappea ponuditi brzonogom Francuzu godišnju plaću od 40 milijuna eura po sezoni.

Soccer Football - Ligue 1 - Paris St Germain v Nimes Olympique - Parc des Princes, Paris, France - August 11, 2019   Paris St Germain sporting director Leonardo with CEO Nasser Al-Khelaifi in the stands   REUTERS/Philippe Wojazer - RC1E380A7310
REUTERS/Philippe Wojazer

Linker
27. travanj 2024 01:03